Kuchnia klasyczna. Sztuka gotowania krok po kroku

Przegląd

Kuchnia klasyczna. Sztuka gotowania krok po kroku

Od klasycznego rosołu po tartę, gaspacho i ratatouille – przepisy na każdą okazję

Najprostsze potrawy nabierają wyjątkowego smaku, gdy są przygotowane samodzielnie. Zacznij od zrobienia domowego majonezu, prostych sosów i sałatek, aby potem bez trudu przyrządzić dania obiadowe z pomysłem i przepyszne desery.

W książce znajdziesz ponad 80 przepisów uporządkowanych pod względem stopnia trudności. Barwne fotografie, przedstawiające każdy etap wykonania poszczególnych dań (i dodatkowo pobudzające apetyt), pomogą z łatwością przyrządzić zarówno rosół i jajecznicę, jak i potrawy, które zawsze chcieliśmy ugotować, ale nigdy nie wiedzieliśmy jak – np. tartę, gaspacho albo ratatouille.
Ugotuj samodzielnie danie, które pobudzi nie tylko twój apetyt!

Kategorie: Hobby i Poradniki
Tagi: RM

Skomentuj

Tylko zalogowani użytkownicy mogą komentować.