Domowy wyrób kiełbas. Wyd. 2 – Powrót do wspaniałych kulinarnych tradycji
Przegląd
- Typ: Kuchnia
- Marka: Wydawnictwo RM
Domowy wyrób kiełbas. Wyd. 2
Powrót do wspaniałych kulinarnych tradycji
Ponad 100 przepisów na kiełbasy z: wołowiny, wieprzowiny, baraniny, cielęciny, dziczyzny, drobiu, ryb, owoców morza oraz wegetariańskie znajdziesz w książce pt. ,,Domowy wyrób kiełbas”.
Nawet w niewielkim mieszkaniu możesz bez trudu przygotować pyszną, zdrową, jedyną w swoim rodzaju kiełbasę, znacznie lepszą od wszystkiego, co kupisz w supermarkecie, a nawet dobrym sklepie. Dwoje specjalistów w tej dziedzinie pokaże ci, jak się do tego zabrać. Nauczysz się przyrządzać aromatyczne hiszpańskie chorizo, czosnkową polską kiełbasę, niepowtarzalną szwedzką kiełbasę ziemniaczaną, bratwurst (kiełbaski, z których słynie Wisconsin) i wiele innych.
Znajdują się tu przepisy na tradycyjnie pojmowane kiełbasy, ale też przepisy na kiełbasę z krewetek, raków, homarów, drobiu, oraz kaszanki i kiełbasy wykonane baz użycia osłonki. Znalazł się tu nawet cały rozdział poświęcony kiełbasom wegetariańskim!
Artykuły powiązane:
O autorze
Skomentuj
Tylko zalogowani użytkownicy mogą komentować.