Sushi i Sashimi. Japońskie przysmaki

Przegląd

Sushi i Sashimi

Japońskie przysmaki

sushi-i-sashimi-wyd-4

Jeśli stawiasz pierwsze kroki w świecie sushi, nic dziwnego, że czujesz się lekko onieśmielony. Obcy język, egzotyczne zwyczaje i… kilkadziesiąt sposobów połączenia ryżu z rybą! Kulki ryżu przykryte wszelkiego rodzaju przysmakami morskimi, przekąski zawinięte w wodorosty… Tajniki sushi sashimi odkryje przed Tobą Masakazu Hori oraz Kazu Takahashi.

Książka pt. ,,Sushi i sashimi”  zawiera dokładne przepisy na wiele japońskich przysmaków, które łatwo przygotować. Znajdziesz w niej: instrukcje przygotowania potraw krok po kroku, podstawowe wartości odżywcze każdego posiłku, wypróbowane receptury. Książka będzie cenną pozycją w biblioteczce każdego kucharza.

Książka dostępna  jest w cenie 29,90 zł na stronie internetowej Wydawnictwa RM www.rm.com.pl oraz w księgarniach.

Kategorie: Hobby i Poradniki
Tagi: RM

Skomentuj

Tylko zalogowani użytkownicy mogą komentować.