“Alaantkowe BLW” w Empiku Manufaktura

Przegląd

Alaantkowe BLW w Empiku Manufaktura
W książce znajduje się 150 przepisów, które stworzyły autorki najbardziej znanego bloga o gotowaniu dla dzieci w duchu BLW. Blog autorek codziennie odwiedzają tysiące rodziców spragnionych nowych przepisów na pyszne i zdrowe potrawy dla całej rodziny. W 2014 znalazł się on w finałowej trójce blogów kulinarnych najważniejszego plebiscytu dla blogerów „Blog roku 2014”.

Joanna Anger i Anna Piszczek zaraziły już BLW tysiące polskich rodziców. Jeśli jeszcze nie znasz BLW, dowiesz się, czym się to je i jak sobie poradzić z najważniejszymi wyzwaniami. Jeśli już stosujesz tę metodę, przyjdź, żeby porozmawiać o swoich doświadczeniach i poznać kulinarne tipy.

Podczas spotkania Autorki odpowiedzą na takie pytania jak:

– Kiedy zacząć? I dlaczego warto spróbować BLW?
– Jak przezwyciężyć obawy i trudności?
– Jak gotować zdrowo, smacznie i… szybko?

Zapraszamy 22 listopada o godz. 14 do Empiku Manufaktura, ul. Karskiego 5, Łódź

Kategorie: Wydarzenia
Tagi: Autorzy, Mamania

Skomentuj

Tylko zalogowani użytkownicy mogą komentować.