Kocham Capri – przepyszna historia miłosna wśród zmysłowych dań, smakowitych książek i pejzaży jak ze snu
Elisabetta Flumeri, Gabriella Giacometti
Kocham Capri
On – słynny restaurator z tajemniczą przeszłością.
Ona – młoda blogerka kulinarna.
Na Capri są trzy rzeczy, których nie wolno przegapić: migdałowe ciasteczka z cytryną, limonkowe perfumy i kolacja u Fabrizia Greco…
Mel Ricci, młoda blogerka kulinarna, ma zostać ghostwriterką autobiografii legendarnego restauratora. Fabrizio Greco, mistrz wyrafinowanych zmysłowych dań, prowadzi najmodniejszą restaurację na Capri.
Już po pierwszym spotkaniu Mel zaczyna podejrzewać, że współpraca nie będzie łatwa. Fabrizio nie bez powodu cieszy się opinią skandalisty, a jego przeszłość skrywa niejeden sekret…
A smak tej opowieści zaostrzą zmysłowe przepisy Fabrizia…
Elisabetta Flumeri i Gabriella Giacometti to znany we Włoszech duet pisarski. Razem tworzą od lat romantyczne powieści obyczajowe, telenowele, programy radiowe i reklamy. Są również autorkami scenariuszy popularnych we Włoszech filmów telewizyjnych.
Miłość jest jak toskański deser, ich pierwsza powieść w cyklu miłosno-kulinarnym, odniosła w 2013 roku sukces nie tylko we Włoszech. Druga to Kocham Capri.
Artykuły powiązane:
O autorze
Skomentuj
Tylko zalogowani użytkownicy mogą komentować.