Kocham Capri – przepyszna historia miłosna wśród zmysłowych dań, smakowitych książek i pejzaży jak ze snu

Kocham Capri – przepyszna historia miłosna wśród zmysłowych dań, smakowitych książek i pejzaży jak ze snu

Przegląd

Elisabetta Flumeri, Gabriella Giacometti

Kocham Capri

Kocham Capri

On – słynny restaurator z tajemniczą przeszłością.

Ona – młoda blogerka kulinarna.

Na Capri są trzy rzeczy, których nie wolno przegapić: migdałowe ciasteczka z cytryną, limonkowe perfumy i kolacja u Fabrizia Greco…

Mel Ricci, młoda blogerka kulinarna, ma zostać ghostwriterką autobiografii legendarnego restauratora. Fabrizio Greco, mistrz wyrafinowanych zmysłowych dań, prowadzi najmodniejszą restaurację na Capri.

Już po pierwszym spotkaniu Mel zaczyna podejrzewać, że współpraca nie będzie łatwa. Fabrizio nie bez powodu cieszy się opinią skandalisty, a jego przeszłość skrywa niejeden sekret… 

A smak tej opowieści zaostrzą zmysłowe przepisy Fabrizia…

Elisabetta Flumeri i Gabriella Giacometti to znany we Włoszech duet pisarski. Razem tworzą od lat romantyczne powieści obyczajowe, telenowele, programy radiowe i reklamy. Są również autorkami scenariuszy popularnych we Włoszech filmów telewizyjnych.

Miłość jest jak toskański deser, ich pierwsza powieść w cyklu miłosno-kulinarnym, odniosła w 2013 roku sukces nie tylko we Włoszech. Druga to Kocham Capri.

 Miłość jest jak toskański deser

Kategorie: Literatura
Tagi: Amber

Skomentuj

Tylko zalogowani użytkownicy mogą komentować.