Małe pyszności

Małe pyszności
Małe pyszności        
w sprzedaży od 10-08-2012 r.

Oto zbiór cukierniczych sekretów i zarazem szybki kurs ciastkarstwa z praktycznymi poradami i nauką podstawowych technik. Zawiera wiele przepisów na babeczki, herbatniki, bezy i inne ciasteczka: od słodkich całusków po smaczne ptysie z kremem, od tradycyjnych racuszków z jabłkami po ciasteczka migdałowe.

  • Amaretti
  • Krapfen w herbacie   
  • Marron glacé
  • Tartaletki z kremem bavarese   
  • Cannoli   
  • Frutta martorana
  • Maślane obwarzanki   
  • Ciastka z czekoladą i pieprzem 
Ta książka kierowana jest do:
– miłośników wszystkiego, co słodkie, zwłaszcza ci lubiący samodzielnie przygotowywać pyszne desery
– osób szukających niezobowiązującego upominku.

Dlaczego warto sięgnąć po tę książkę:
– zawiera podstawowe informacje o składnikach słodkich przysmaków i podstawowych rodzajach ciast, pozwalające z wielką satysfakcją rozwijać pasje cukiernicze
– proponowane przepisy są proste, a jednocześnie zaskakują wyrafinowanym  efektem
– staranne opracowanie edytorskie sprawia, że książka od pierwszego spojrzenia rozbudza w czytelniku chęć oddania się kulinarnym przyjemnościom.

Kategorie: Hobby i Poradniki

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/wirtua/domains/wirtualnywydawca.pl/public_html/wp-content/themes/waszww-theme/includes/single/post-tags.php on line 4

Skomentuj

Tylko zalogowani użytkownicy mogą komentować.