Szkoła słodyczy (Le Cordon Blue)
Nowy tom szkoły gotowania wprost od Le Cordon Blue, elitarnej szkoły, która propaguje kuchnię francuską na całym świecie oraz od lat kształci pasjonatów gotowania.
Przed Wami tom szczególny pt. Szkoła słodyczy, w całości poświęcony wykwintnym słodkościom tj. praliny, nugaty, karmelki, ciasteczka, trufle, żelki, pianki, które teraz możesz zrobić sam!
NOWOŚĆ! Zapraszamy do składania zamówień na ten tytuł oraz inne z tej elitarnej serii:
Szkoła cukiernictwa. 100 przepisów szefa kuchni krok po kroku
Czekolada. Szkoła cukiernictwa. Le Cordon Bleu
Szkoła piekarnictwa. Le Cordon Bleu. 80 przepisów na chleb i wypieki cukiernicze.
Szkoła słodyczy. Le Cordon Bleu.
90 przepisów z całego świata na trufle, praliny, nugaty…
W tym przepięknie wydanym albumie najlepsi szefowie kuchni prezentują znajdziecie tradycyjne, regionalne, międzynarodowe i oryginalne przepisy, w tym przepisy o niskiej zawartości cukru, a także fantazyjne dekoracje na specjalne okazje. Dokładne instrukcje krok po kroku dla najbardziej skomplikowanych przepisów oraz ponad 320 pięknych zdjęć. Odkryj wszystkie techniki tworzenia ulubionych słodyczy!
EAN: 9788383530758
Cena detal.: 119,00 zł
WIĘCEJ
Zamówienia indywidualne oraz pytania z nimi związane prosimy kierować na adres:
sprzedaz@jednosc.com.pl