Kuchnia włoska. Gotowanie krok po kroku

Przegląd

Kuchnia włoska. Gotowanie krok po kroku.

Kulinarna podróż po słonecznej Italii!

Wloska_wybrana_okl.indd

Dania kuchni włoskiej są łatwe do przyrządzenia, naturalne i pełne różnorodnych smaków. Udowadnia to Wydawnictwo RM w publikacji  Gotowanie krok po kroku. Kuchnia włoska. W książce autorstwa Laury Zauvan każdy znajdzie coś dla siebie!

W pozycji zawarto wskazówki podpowiadające, w jaki sposób przygotować danie będące prawdziwą ucztą, np. jak szybko przyrządzić pieczone warzywa, makarony, peperonatę czy caponatę. W poradniku zamieszczono także przepisy na proste dania typu risotto czy lasagne.

Przygotowywanie zaś niektórych potraw, takich jak panzanella czy innych przekąsek do aperitifu, może przemienić się w nie lada przygodę, zwłaszcza jeśli będziecie je robić w doborowym towarzystwie.

Dzięki efektownym fotografiom i prostym instrukcjom przedstawiającym kolejne etapy przygotowywania potraw, ta ciepła i gościnna kuchnia pełna słońca nie będzie miała przed Wami żadnych tajemnic!

Kategorie: Hobby i Poradniki
Tagi: RM

Skomentuj

Tylko zalogowani użytkownicy mogą komentować.