„Kuchnia chińska według Goka” już 23 października w księgarniach
23 października na rynku ukaże się „Kuchnia chińska według Goka”.
Już nie wystarcza, ze Gok Wan mówi nam jak się ubierać czy jak dobrze wyglądać nago. Tym razem uczy jak gotować z zastosowaniem tajników kuchni chińskiej. Niejednokrotnie kuchnia tak kojarzona jest z niezdrowym jedzeniem smażonym na głębokim tłuszczu. Tymczasem Gok Wan ma na celu pokazać użytkownikom swojej książki kucharskiej, że tradycyjne potrawy mogą być zdrowe, smaczne, łatwe i szybkie w przyrządzeniu. Ojciec Goka, właściciel restauracji, powtarzał: „Nie jemy po to, by żyć. Żyjemy, żeby jeść”.
Gok Wan przedstawia w swojej książce 80 przepisów podzielonych na 8 kategorii. Są to przepisy przystępne nawet dla największego laika, a piękne jest to, że do ich przyrządzenia potrzebna nam jest jedynie deska do krojenia, chochla, tasak, wok i miski oraz 3 podstawowe produkty – dymka, czosnek i imbir.
Życzymy przyjemnego gokowania!
Data wydania: 23 października 2013
Artykuły powiązane:
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/wirtua/domains/wirtualnywydawca.pl/public_html/wp-content/themes/waszww-theme/includes/single/post-tags.php on line 4
O autorze
Skomentuj
Tylko zalogowani użytkownicy mogą komentować.