Bezglutenowa kuchnia domowa

Przegląd

 

„Bez glutenu, pszenicy i nabiału. Kuchnia domowa”
Antoinette Savill
Wydawnictwo RM

To książka idealna dla osób z nietolerancją glutenu i białka mleka krowiego, które chcą cieszyć się pełną gamą smaków oraz aromatów w swojej kuchni. Dzięki lekkiej i przystępnej formie oraz ponad 100 przepisom, każdy będzie mógł znaleźć w niej coś dla siebie!

Antoinette Savill udowadnia, że nietolerancje pokarmowe nie oznaczają rezygnacji z różnorodnej i smacznej kuchni. Dzięki pomysłowym przepisom na potrawy z różnych zakątków świata, możliwe jest stworzenie posiłków, które zachwycą nie tylko alergików, ale także resztę rodziny.

Nie musicie już martwić się, że dieta bezglutenowa czy bezmleczna oznacza monotonię i brak smaku. Dzięki tej książce, odkryjecie nowe możliwości w kuchni, a także nauczycie się przyrządzać przepyszne dania, które zachwycą waszych bliskich.

🥗 Możecie cieszyć się kulinarnymi przyjemnościami, nie rezygnując ze zdrowej i odpowiednio zbilansowanej diety!

❤️ POLECAJĄ:
Polskie Stowarzyszenie Osób z Celiakią i na Diecie Bezglutenowej
Dietetycy.org.pl – Portal dla dietetyków

📕 BEZ GLUTENU, PSZENICY I NABIAŁU. KUCHNIA DOMOWA
❗ PREMIERA 29 MAJA
🛒 ZAMÓW W PRZEDSPRZEDAŻY: https://tiny.pl/ddbfk

Kategorie: Hobby i Poradniki