Co i kiedy jeść? Wydawnictwo BIS poleca nowość

Przegląd

 

Andrey Beloveshkin „Co i kiedy jeść. Jak znaleźć złoty środek pomiędzy głodem a przejadaniem się”

Przekład Bogumiła Benda; ISBN 978-83-7551-727-9; format 16,50 x 23,50 cm; oprawa miękka; cena detaliczna 34,90 zł

 

Nasze życie nie jest sprintem – „schudnąć do lata”, lecz maratonem – „być zdrowym, pełnym energii przez wiele lat i zapobiec wczesnemu starzeniu się”. W żywieniu ważne jest trzymanie się złotego środka, uwzględnianie rad nauki, tradycyjnych praktyk i indywidualnej specyfiki. Nikt nie zna nas lepiej niż my sami. Jeśli do tej wiedzy dodamy zrozumienie podstawowych procesów, pomoże to w podejmowaniu słusznych i zdrowych decyzji.

Książka A. Beloveshkina, doktora nauk medycznych, wykładowcy, jest zestawieniem elastycznych zasad, z których każdą można stosować osobno. Zasady systemu żywienia, wyboru produktów, a także psychologii żywienia odpowiadają na najważniejsze pytania: kiedy jeść? co jeść? jak jeść?

 

wydawnictwobis.com.pl

 

 

Kategorie: Hobby i Poradniki
Tagi: BIS