Studio Emka poleca „Vege kociołkowanie” Ewy Hangel

Przegląd

Kociołkowanie a la Ewa Hangel to nie tylko gotowanie, to także nowy styl weekendowego wypoczynku, przepyszne potrawy, udane imprezy i koniec nudy podczas wyjazdów. To nowa moda, która przypadnie do gustu każdemu, bo ktoś, kto raz spróbuje, odnajdzie w kociołkowaniu coś nietuzinkowego i niesztampowego dla siebie.

Vege kociołkowanie to pasja wspólnego gotowania w plenerze, to wspólne celebrowanie spotkań z bliskimi przy kociołku, w wersji wegetariańskiej i wegańskiej, to sposób na pyszne vege dania jednogarnkowe przygotowywane w kuchni.
Ludzie uwielbiają, łatwe w przygotowaniu, a jednocześnie smaczne dania, bo przecież wszyscy kochamy dobrze i zdrowo zjeść.
Autorka zaczęła eksperymentować z daniami wegetariańskimi, w najlepszym możliwym połączeniu – dobrze doprawione, zdrowe jednogarnkowe, właśnie z kociołka, w dobrym towarzystwie przy ognisku. Okazało się to strzałem w dziesiątkę!

Ewa Hangel – autorka książek kulinarnych (Kociołkowanie po polsku, Garnek rzymski). W gotowaniu szuka nie elegancji i wyrafinowania, ale łatwości wykonania oraz wspaniałych, intensywnych smaków. Wielbicielka gotowania w jednym garnku. (Fanpage Pani Kociołkowa @panikociolkowa).

136 str.; oprawa twarda; format: 155 x 225mm; ISBN: 978-83-65068-36-1; cena: 29 zł
http://studioemka.com.pl

 

Kategorie: Hobby i Poradniki
Tagi: Studio Emka