Chleb. Domowy wypiek

Przegląd

Chleb. Domowy wypiek

Wydawnictwo RM poleca bogato ilustrowaną książkę kucharską dla wszystkich miłośników domowego pieczywa

Chleb-z roznych stron-w2.cdr

Chleb na ciemnym piwie, na kwaśnym mleku, z jogurtem, pietruszką lub anyżkiem – moda na domowe wypieki powraca. Dzięki tej książce możesz samodzielnie upiec wspaniałe chleby: z ziarnami, ziołami, wiejskie na naturalnym zakwasie. Będą idealne na kanapki z wędliną, serem czy świeżym twarożkiem. Szwedzkie bułki z cynamonem, prowansalskie podpłomyki z szafranem lub niemieckie precle możesz podać na podwieczorek. Pieczywa słodkie – z tartymi jabłkami, figami i orzechami – mogą być niebanalnym dodatkiem do sałatek.

Pieczenie tych rarytasów nie jest trudne, a na ciasto nie potrzeba wielu składników. Podając samodzielnie upieczony chleb, mile zaskoczysz swoich gości.

Chleb. Domowy wypiek. Wyd. 2

Ulrike Skadow

Wydawnictwo RM

ISBN 978-83-7243-821-8

Stron 72

Format 190×190 mm

Oprawa twarda

Cena 29,90 zł

Odwiedź nas w Internecie: www.rm.com.pl

Kategorie: Hobby i Poradniki

Skomentuj

Tylko zalogowani użytkownicy mogą komentować.